Fustle.io

Fustle Oy alkoi kehittää työelämän Amazonia vuonna 2015 ja ensimmäinen versio (kuluttajille suunnattu palvelu) julkaistiin 2016 syksyllä.

Toimi projektissa yhtiön hallituksen jäsenenä ja liiketoimintajohtajana. Ensimmäisessä vaiheessa osallistuin tiimin rakentamiseen tuoden tiimiin muutamia omia kontaktejani. Nämä henkilövalinnat ovat aina kriittisiä uuden start up -yhtiön käynnistämisessä – tiimin jäsenten pitää olla asiasta innostuneita ja omata ammattitaitoa tarpeeksi, jotta voivat hoitaa oman tehtäväkenttänsä tarpeeksi pitkään. Toki roolituksissa tulee aina muutoksia ajan kanssa ja siihen on hyvä myös valmistautua.

Fustlen palvelu saatiin toimimaan ja kuluttajaversiolla testattiin tekniikkaa ja markkinaa. Näiden informaatioiden perusteella jatkui kehitys laajempaan alustaan, joka tullaan julkaisemaan kesäkuussa 2017. Myös sen jälkeinen kehitys on suunniteltu ja on pyritty valmistautumaan siihen, että palvelu pystyy reagoimaan siihen, mikä toimii parhaiten liiketoiminnallisesti. Eli suunnitelmia on enemmän kuin, mitä todennäköisesti tullaan lopulta julkaisemaan.

Vuoden 2017 aikana liiketoiminnan perusteita on kartoitettu yhä laajemmin ja haettu verkostoa palvelun ympärille. Seuraava katsaus Fustle:n tilanteeseen saataneen seuraavan julkistuksen aikoihin.

Nyt kuluttajaversioon voi tutustua ja sen kautta tarjota työtä helposti, osoitteessa fustle.io ja iOS sekä Android applikaatioissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s