ISO Neppis -tapahtuma

Alusta lähtien, 10 vuoden ajan, olen ollut mukana pieneltä osin ISO Neppis -tapahtumaa tekemässä. Tapahtuman tuottaja Petteri Ursin sai aikanaan idean, joka oli niin huono, että pakkohan sitä oli alkaa toteuttamaan. Ursin sai tapahtuman kasaan ja itse olen ollut mukana niin juontajana, tuomarina kuin muissakin rooleissa.

Neppailuhan on moottoriurheilun helmi ja ISO Neppis onkin täysin päästötön tapahtuma kokoperheelle Lahden torilla.

Tapahtuma on kasvanut joka kerta, kun se on järjestetty ja nykyään kaksipäiväinen ohjelma valtaa Lahden torin ja saa huomiota useilta medioilta.

Tapahtuma on onnistunut kasvattamaan itseään, koska sitä tehdään aidolla välittämisellä eikä pelkkänä liiketoimintana. Neppailu on lajina lähellä tapahtuman tuottajia ja se on myös näkynyt vuodesta toiseen aitona pyrkimyksenä tehdä lajista yhä paremmin tunnettu / harrastettu.

Miksikö lisään projekteihin yhden pienen vuosittaisen tapahtuman – koska se kertoo siitä, mitä hyvällä asenteella ja leikkimielisyydellä voi saada aikaan. ISO Neppis lienee maailman suurin neppiautotapahtuma. Onhan se nyt aika iso saavutus ja kiitollinen saan olla siitä, että siinä maailmassa saan olla mukana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s