JRepo

Jarkko ”JRepo” Repo on tylsyyteen tylsistynyt yrityskonsultti, joka auttaa ihmisiä olemaan yhtä hukassa kuin hän itsekin on. Toisinaan löytyy ratkaisujakin, mutta paras lopputulos syntyy etsimällä vastauksia tilanteen rajojen ulkopuolelta…

Teen kaiken tosissani, mutta en mitään vakavissani. Tai no en tee mitään tosissanikaan, vaan leikkien ja silti järkevästi.

Useita kymmeniä start up -yhtiöitä olen valmentanut, jopa ihan niissä toimineita ihmisiäkin (yritysvalmennus on vaikeaa, kun yritykset on epäreaalisia entiteettejä). Lisäksi taustalla satoja keikkoja stand up -koomikkona, esiintyjänä ja ihan Neppis autokisojen tuomarinakin (siinä on sitä vastuuta, kun hiekkalaatikolle menee muita komentelemaan).

Nykyään neuvon ja kehitän ihmisiä semivirallisesti. Lisäksi toimin useammassa yhtiössä aktiivisesti liiketoimintajohtajana.

Jos haluat saada uutta näkökulmaa tekemiseen, ole yhteydessä. Ensimmäinen tapaaminen ei maksa mitään ja sen aikana käydään läpi, voiko minusta olla sinulle ja/tai tiimillesi apua.

– JRepo

jarkko.repo@gmail.com
0443002795