Taidemaalaamisesta

Pidimme puolisoni Rasmuksen kanssa yhteinen taidenäyttely kesäkuussa 2019 Galleria Dix:llä Helsingin keskustassa.

Niskavammoja näyttelymme herätti paljon positiivista huomiota ja ensinäyttelymme oli myös taloudellisesti onnistunut (mikä siis hyvin harvinaista). Helsingin Sanomat teki näyttelystä juttua, joten jätän taustatarinan tässä kertomatta.

Taiteen tekeminen on hyvää vastapainoa enemmän tavoitteelliselle luovalle työskentelylle (mihin myös myynti lukeutuu). Itselläni tuo maalaaminen onkin asia, mitä tekee muun lisäksi, kun puolisollani maalaaminen (etenkin tilaustöiden tekeminen) on työtä.

Asia mikä toiselle on stressiä lisäävää, on toiselle stressiä poistavaa. Hyvin yksinkertainen ajatus, jonka oivaltaminen omilla (kait suhteellisen hitaille) aivoilleni oli hämmentävän vaikeaa.

Taidemaalaaminen on terapiaa kait lähes jokaiselle, mutta itsensä ilmaiseminen voi työnä kääntyä myös sellaiseksi, että siitä on pakko ottaa irtiottoja. Tosin puolisoni ei ainakaan vielä ole alkanut tehdä myynti/markkinointikonsultointia harrastuksena…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s